17 Mayıs 2009 Pazar

Son Bahar 36.Bölüm İzle, Bölüm Özeti, 25 Mayis İzle

Son Bahar 36. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Son Bahar 36. Bölüm Konusu (Özeti)
Serdar, Nursel’den de Galip’ten de kendince içinde biriktirdiği tüm intikamı almıştır. Bu intikam oyununda Fatma hiç hesapta yokken çıkmıştır ama Galip, yıllar sonrasında bulduğu annesini biranda kaybetmiştir. Fatma Hanım’ın ani ölümü tüm tersliğine ve aksiliğine rağmen herkesi derinden etkilemiştir.

Kemal, Macit’e yakınlaşmak için elinden gelen her şeyi yapmış fakat ikisinin de aksiliği ve tersliği onları bir türlü bir araya getiremiyordur. Ruhsar’ın bu konudaki kaygıları devam ederken, diğer taraftan da Verena kıskançlığı bir türlü dinmiyordur. Melek’in Serdar ve Nursel ile ilgili Sado’dan gizlediği her şey ortaya çıkar. Sado, beyninden vurulmuş gibi olur.

Nursel, ise hala yaşadıklarının etkisindedir. Gülşen ve Latif’in bekledikleri an artık gelmiştir, nikâhları kıyılmıştır. Yaşanılan üzücü olayın ardından bu güzel gelişme herkesin yüzünü az da olsa güldürmüştür. Kerem, ani bir şekilde ortadan kaybolmuştur. Bu olay Sabiha ile Galip’i bir anda yıkmıştır. Peki bu durumun arkasında kim ya da kimler vardır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder