21 Mayıs 2009 Perşembe

Kavak Yelleri 84.Bölüm İzle, Bölüm Özeti, 23 Mayis İzle

Kavak Yelleri 84. Bölüm Fragmanı (Trailer)


by


Kavak Yelleri 84. Bölüm Konusu (Özeti)
Bütün arkadaşlar bir arada. Su ve Atakan’ı bir araya getirme çabaları, herkesin bir araya gelmesine de vesile oluyor. Aslı, Efe’nin evinde gördüğü tabanca karşısında şaşkınlığını gizleyemez. Efe, Aslı’ya bir yalan uydurur. Ama Aslı’nın içine kurt düşmüştür. Deniz, Mine’ye karşı olan duygularını açıklar. Ama Mine’nin duyup duymadığından emin değildir.

Aslı, Deniz’e Efe’nin taşıdığı silahtan bahseder. Deniz, Efe’ye gerçekleri söylemesi için baskı yapar. Efe, Deniz’i patronuyla yüzleştirir. Deniz, Mine’den neden kendisini yalnız bıraktığını öğrenmeye çalışır. Ama Mine konuyu geçiştirir. Su ve Atakan’ı bir araya getirme çabaları, herkesin buluşmasına neden olur.

Su ve Atakan arasında başlayan tartışma büyüyerek diğerlerine de sıçrar. Uğur ona en kötü anılarını yaşatan adamı bulur. Uğur’un alınması gereken bir intikamı vardır. Yaşananlar Efe’nin içine girmiş olduğu dünyaya ait olmadığını anlamasını sağlar. Ama Uğur, Efe gibi düşünmemektedir. Mine en sonunda Deniz’in kamerasını tamir ettirmiştir. Kamerasına kavuşan Deniz’in, aklına iyi bir fikir gelir.

Mine’ye duygularını açıklamanın başka bir yolunu bulmuştur. Ancak bunu gerçekleştirebilmek için Atakan ve Su’yun yardımına ihtiyacı vardır. Efe, Deniz’den Aslı’nın yurt dışına gideceğini öğrenir. Efe’nin Aslı’yı yolundan çevirmeye hiç niyeti yoktur. Aslı’nın etrafında olanlar bazı güzel anıları hatırlamasına neden olur. Deniz, Mine’ye sürprizini vermek ister. Ama Mine’den duydukları Deniz’i şoke eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder