18 Mayıs 2009 Pazartesi

Canim Ailem 27.Bölüm İzle, Bölüm Özeti, 26 Mayis İzle

Canım Ailem 27. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Canım Ailem 27. Bölüm Konusu (Özeti)
Samim’in tam da Meliha’ya evlenme teklifi edecekken Şehnaz’ın kızıyla birlikte otele gelmesi, bütün planlarını bozar. Şehnaz, her iki ailenin ortasına bomba gibi düşmüştür. Şehnaz’ın Samim’e gösterdiği samimiyet daha ilk andan Meliha’yı çileden çıkarır. Meliha, Samim’e, Seyhan Ali’ye bozulur. İşler kördüğüm olur. Şehnaz’ın ertesi gün Dilara ile birlikte elinde pastasıyla mahalleye gelmesi ikinci şok olur.

Bu güne kadar durumu idare eden Samim, artık Meliha’ya hesap vermek zorundadır. Meliha’ya ne diyeceğini düşünürken, Şehnaz’ın yeni oyunu işleri iyice karıştırır. Bu sırada Kenan, Feride’nin restini görmüş, yıldırım nikahı kıymanın yollarını aramaktadır. Evlenmek için paraya, para için babasından kalma portakal bahçesini satmaya ihtiyacı vardır.

Ama Muazzez yerini hatırlayamadığı için, bahçenin tapusu bir türlü bulunamaz. Feride ise, Halim’i yalnız bırakmamak için Sevin’le tanıştırmış, ikilinin arasını yapmak için bütün gücüyle çalışmaktadır. Otel açılmış, Samim bir yandan da oteli çalıştırmanın derdine düşmüştür. Otelde Meliha ve Şehnaz’ın karşılaşması, Samim’le ilgili yeni soruların ortaya çıkmasına neden olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder