19 Mayıs 2009 Salı

Avrupa Yakasi 188.Bölüm İzle, Bölüm Özeti, 27 Mayis İzle

Avrupa Yakası 188. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Avrupa Yakası 188. Bölüm Konusu (Özeti)
Burhan domuz gribi paniğindedir. Maskesiz sokağa çıkmamakta, öksüren, hapşıran herkese şüpheyle bakmaktadır. Tanrıverdi’nin evinden yine atılınca, Makbule’yi kaçırmaya ve ertesi gün el öpmek için Sütçüoğlu rezidansına dönüp artık orada yaşamaya karar verir.

Bu arada Nişantaşı’nda yok satan ve bulunmayan domuz gribi ilacından 300 kutu birden eline geçirince, karaborsacılığın kanun dışı cazibesine kapılır. Dergi binasının giriş katına bir kahve zinciri şube açmıştır ve muhallebicinin bütün müşterisini çalmaktadır.

Volkan ve arkadaşları aynı kahve zinciri muhallebicinin yerine de talip olunca, birleşip savaşmaya karar verirler. Ancak Şahika’nın Volkan’la birlikteliği Sertaç ve diğerleri tarafından öğrenilince işin rengi değişir. Tanrıverdi aşağıdaki kahve zinciri yüzünden işten atılır ve beklediğinin aksine ani bir şöhret ve başarıyla karşılaşır.

Artık Tanrıverdi, eski Tanrıverdi değildir. Aslı, Osman’ın hayatıyla ilgili herşeyi biliyor olmasına çok şaşırır ve Şahika’nın dedikoduculuğundan şüphelenir. Oysa Osman, Aslı’nın cep telefonuna bir dinleyici takmıştır. Bu esnada Dilber Hala’nın Osman ve Meryem’in arasını yapma çalışmaları tam gaz devam etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder